ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βροχές, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι το απόγευμα

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικά, βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες σε αρκετές περιοχές, ενώ από αργά το απόγευµα αναµένεται σταδιακή βελτίωση των φαινοµένων. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και τοπικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη µέχρι κυµατώδης και στα δυτικά παράλια κυµατώδης.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδα, ενώ αργότερα θα καταστεί γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και αργότερα ως βορειοδυτικοί, ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη µέχρι κυµατώδης, στα νότια και ανατολικά παράλια και µέχρι πολύ κυµατώδης, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και τοπικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά, ταραγµένη µέχρι κυµατώδης, στα νότια και ανατολικά παράλια και µέχρι πολύ κυµατώδης, στα δυτικά και βόρεια παράλια, για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη και τοπικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκυρίακο και την ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ, κυρίως το Σάββατο, θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.


Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές για την εποχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X