ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βροχές και καταιγίδες στο «μενού» του καιρού για τις επόμενες ημέρες

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος ενώ αρχικά αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά. Αργότερα ωστόσο, αναμένονται τοπικές βροχές αλλά και πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες, ιδιαίτερα στο δυτικό μισό του νησιού. Τα φαινόμενα θα επεκτείνονται σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και στα παράλια μέτριοι και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Αργά το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και στα παράλια μέτριοι και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης και αργότερα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά μετά το μεσημέρι.

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία μέχρι το Σάββατο δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να συνεχίσει να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση