ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Βόμβες» για τις βόμβες! (vid)

Σφοδρές κατηγορίες Φαίδωνος… «Εδώ και δύο χρόνια γνώριζαν πολλές λεπτομέρειες»

Ο δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, συνέχισε να εξαπολύει κατηγορίες με αφορμή την εγκληματικότητα αλλά και την σύλληψη του Ηλία Μούζου!

Μιλώντας στην εκπομπή, Μεσημέρι και Κάτι, έριξε τις «βόμβες» του μιας και διεξάγεται η διαδικασία προσωποκράτησης των τριών συλληφθέντων για εμπρησμούς στην πόλη.

Μάλιστα ο ένας εκ των τριών φέρεται να είναι αυτός που τοποθέτησε τη βόμβα στο αυτοκίνητο της μητέρας του Δημάρχου.

Τόνισε ότι: «Ο δικηγόρος των υπόπτων για εμπρησμούς και του Ηλία Μούζου, είναι ο ίδιος. Καταστρέφουν εκατοντάδες παιδιά στην Πάφο με ναρκωτικά. Ο Υπουργός και ο Αρχηγός πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται ποιους πρέπει να ξηλώσουν. Στην καλύτερη περίπτωση, είναι σκανδαλώδης ανικανότητα αυτό που γίνεται».

«Θα πέσετε από τα σύννεφα όταν δείτε την προχειρότητα με την οποία συγκεκριμένα άτομα από την Αστυνομία χειρίζονται σοβαρές υποθέσεις. Η Αστυνομία είχε όλα τα μέσα και τους τρόπους για να τους περιορίσει και να τους εξουδετερώσει από παράνομες πράξεις» κατάγγειλε.

Καταλήγοντας σημείωσε ότι «Εδώ και δυο χρόνια γνώριζαν πολλές λεπτομέρειες. Αυτή η απραξία είναι σκανδαλώδης, μπορεί και ύποπτη. Έδωσα ονόματα αξιωματικών στην Αστυνομία, δεν υπάρχει βούληση. Είναι η ώρα κάποιοι να ξηλωθούν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X