ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κακοκαιρία - Κλειστοί όλοι οι δρόμοι προς το Τρόοδος

Παγετός και ολισθηροί δρόμοι

Κλειστοί είναι όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, τόσο από Λεμεσό, όσο και από Λευκωσία, λόγω βαριάς χιονόπτωσης, σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση που λήφθηκε γύρω στις 9.50 απόψε Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου.

Ανοικτοί για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι οι δρόμοι Πεδουλά – Pine Wood Κακοπετριάς, Πεδουλά – Προδρόμου, Προδρόμου – Τροοδίτισσας, Προδρόμου – Τροόδους και Προδρόμου – Λεμήθου.


Τρεις νεκροί στη Λεμεσό - Αυτά είναι τα αίτια θανάτου τους


Λόγω παγετού έχουν καταστεί επικίνδυνα ολισθηροί οι δρόμοι Κακοπετριάς – Προδρόμου και Πλατανιών – Καρβουνά.

Στις περιοχές Κυπερούντας και Καρβουνά σημειώνεται ελαφριά βροχόπτωση.


Εγκαταλείπει την τηλεόραση για την πολιτική η Κατερίνα


Προτρέπονται οι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Η πρόγνωση του καιρού

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και γύρω στους µείον 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και παροδικά στα δυτικά και βόρεια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X