ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή είναι η φετινή βασίλισσα του Λεμεσιανού καρναβαλιού

Η σχετική ανακοίνωση

Με ομόφωνη απόφαση του, το δημοτικό συμβούλιο Λεμεσού ανακοινώνει ότι η Βασίλισσα του φετινού Λεμεσιανού Καρναβαλιού είναι η Χριστιάνα Χαραλάμπους, γνήσια Καρναβαλίστρια με πολυετή συμμετοχή στο Καρναβάλι της Λεμεσού.

Σε ανακοίνωση του, ο Δήμος Λεμεσού αναφέρει πως η Χριστιάνα Χαραλάμπους καθηγήτρια φυσικής αγωγής και δασκάλα μοντέρνου χορού, συμμετέχει σε εκδηλώσεις της πόλης εδώ και δεκαετίες, όχι απλώς ως Καρναβαλίστρια, αλλά λαμβάνοντας μέρος σε φιλανθρωπικές και άλλες εκδηλώσεις και σε παρελάσεις εθνικών επετείων, διοργανώνοντας παράλληλα σχολικές εκδηλώσεις παραδοσιακών χορών.

Η Χριστιάνα Χαραλάμπους, προστίθεται «διακρίθηκε για τη συμμετοχή της στις παιδικές παρελάσεις λαμβάνοντας πρώτα βραβεία ως μαθήτρια νηπιαγωγείου, ενώ συμμετείχε επί σειρά ετών στις παρελάσεις, τόσο ως μέλος της ομάδας της Τούλας Συκοπετρίτου, όσο και στη συνοδεία του Βασιλιά Καρνάβαλου υπό την επιμέλεια της αείμνηστης Λούλας Σιούσμιθ». «Από το 2001 συμμετέχει ανελλιπώς στις παρελάσεις με δική της ομάδα ή άρμα», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

Ο Δήμος Λεμεσού συγχαίρει τη νέα Βασίλισσα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού και της εύχεται καλή επιτυχία, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα συμβάλει καθοριστικά στην προσπάθεια όλων να καταστεί το φετινό καρναβάλι εντυπωσιακότερο από ποτέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση