ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρήνος: «Έφυγε» καβάλα στην αγαπημένη του μηχανή ο Ανδρέας

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 23χρονου από τη Λάρνακα

Σε πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων συνεπεία οδικού δυστυχήματος, οφείλεται ο θάνατος του Ανδρέα Γεωργίου 23 χρόνων από τη Λάρνακα, που έχασε τη ζωή του χθες βράδυ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκροτομή στη σορό του 23χρονου διενήργησε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους ο οποίος αποφάνθηκε ότι ο θάνατος του οφείλεται σε πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων συνεπεία οδικού δυστυχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 10.10 χθες βράδυ λεωφορείο που οδηγείτο από 52χρονο στην λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου, στην προσπάθειά του να εισέλθει σε πάροδο, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα του 23χρονου.

Από τη σύγκρουση, ο Γεωργίου τραυματίστηκε κρίσιμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις της Αστυνομίας ο 23χρονος φέρεται να μην φορούσε προστατευτικό κράνος, ενώ στον οδηγό του λεωφορείου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Ο 52χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των εξετάσεων σχετικά με τις συνθήκες πρόκλησης της οδικής σύγκρουσης.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X