ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτές είναι οι συμμετοχές για το Λεμεσιανό Καρναβάλι - Πληροφορίες

Οι λίστες και οι δηλώσεις συμμετοχής

Ο Δήμος Λεμεσού ενημερώνει το κοινό ότι έχει ολοκληρωθεί ο τελικός κατάλογος με τις συμμετοχές για την καρναβαλίστικη παρέλαση 2019. Όσοι επιθυμούν μπορούν να δουν τις πληροφορίες για την κάθε συμμετοχή στο αρχείο που ακολουθεί.


Τραγική η κατάσταση στα φράγματα - Άρχισαν οι αντιδράσεις (Pics)


Διευκρινίζεται ότι το νούμερο που φαίνεται στη πρώτη στήλη δεν αντικατοπτρίζει τη σειρά συμμετοχής ούτε στην παιδική άλλα ούτε στη μεγάλη παρέλαση. Επίσης όλα στοιχεία δημοσιεύονται με την συγκατάθεση των υπευθύνων της κάθε ομάδας συμμετοχής.

Συμμετοχές στο Καρναβάλι Λεμεσού 2019

Επιπλέον καλείτε το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό, γιατί έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να παρουσιάζονται λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης από αγνώστους διαχειριστές, οι οποίοι δημοσιεύουν υλικό για εκδηλώσεις που διοργανώνονται από το Δήμο Λεμεσού με αποτέλεσμα να υπάρχει παραπληροφόρηση και σύγχυση. Ο Δήμος Λεμεσού δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχών δημοσιεύσεις, διαγωνισμούς ή εκδηλώσεις οι οποίες έχουν δημοσιευτεί από άγνωστους λογαριασμούς και δεν φέρουν το λογότυπο του Δήμου.

Οι επίσημοι λογαριασμοί του Δήμου Λεμεσού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι οι ακόλουθοι:

https://www.facebook.com/lemesosofficialpage/

https://www.facebook.com/LimCarnival/

https://www.instagram.com/limassolmunicipality/

Για οποιοσδήποτε άλλες πληροφορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνήστε με τα γραφεία του Πολιτιστικού Τμήματος στο αρ. 25745919.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση