ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπαράζει η Λεμεσός... Μαζί στην ζωή μαζί και στον θάνατο (pics)

Θρήνος για τον Μαρίνο και τον Νικόλα

Δυο νέοι, δύο παιδιά, δυο κολλητοί που ήταν αχώριστοι στην ζωή και «έφυγαν» για το αιώνιο ταξίδι μαζί, καβάλα στο πάθος τους που έμελλε να αποβεί μοιραίο.

Ο Μαρίνος Κωνσταντίνου, 20 ετών και ο Νικόλας Πέρικος, 24 ετών και οι δύο από τη Λεμεσό, τα ξημερώματα της Κυριακής (11/2) σε θανατηφόρο δυστύχημα, που σημειώθηκε στην Λεμεσό, άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Το μοιραίο δυστύχημα

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στη 1:40π.μ στην οδό Ομονοίας στη Λεμεσό, όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν οι δύο νεαροί, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας της, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να συρθεί στο έδαφος. Ακολούθως προσέκρουσε διαδοχικά σε πάσσαλο φωτισμού και σταθμευμένο αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε.

Οι δύο επιβάτες της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Το γλέντι που έφερε την τραγωδία

Οι δύο νέοι επέστρεφαν από νυκτερινή τους έξοδο καβάλα στην μηχανή που ήταν η μεγάλη τους αγάπη… Το πάθος τους! Οδηγός ήταν ο 20χρονος Μαρίνος ο οποίος ήταν και ιδιοκτήτης της μηχανής.

Αστυνομικές έρευνες έδειξαν πως αν οι αδικοχαμένοι νέοι έφεραν κράνος ίσως το μοιραίο να μην είχε συμβεί.

Η νεκροτομή

Ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους διενήργησε την νενομισμένη νεκροτομή επί των σορών των δύο παλικαριών. Τα αίτια θανάτου του είναι κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων αποτέλεσμα τροχαίου.

Είναι σκληρό και άδικο να πρέπει να αποχαιρετάς νέα παιδιά που πριν καλά, καλά ανοίξουν τα φτερά τους πρέπει να πεις τους πεις αντίο!

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση