ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αχταρμάς» ο καιρός: Νεφώσεις, καύσωνας και σκόνη!

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Το απόγευμα: ο καιρός στις περισσότερες περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται στα ορεινά και στο εσωτερικό, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα νότια και νοτιοδυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε: ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Τοπικά, αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο: θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές κυρίως στα ορεινά. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά, βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί ασθενείς 3 και τοπικά στα δυτικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ, και το απόγευμα κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί μέχρι μέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X