ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Αχταρμάς ο καιρός - Βροχές και... άνοδος θερμοκρασίας

Πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες

Χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο τοπικών ελαφρών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν αργότερα μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά σταδιακά θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 16 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο,  ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής χωρίς να αποκλείεται μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα παράλια. Οι άνεμο θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

Το Σάββατο,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο,  για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή,  παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο,  για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:

  Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία
Λευκωσία: 24°C 11°C 62%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 23°C 15°C 69%
Λεμεσός: 23°C 13°C 53%
Αεροδρόμιο Πάφου: 24°C 15°C 57%
Φρέναρος: 24°C 13°C 70%
Πρόδρομος: 14°C 7°C 76%
Πόλις Χρυσοχούς: 26°C 14°C 65%

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X