ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Άστατος καιρός και σήμερα - Πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού;

Εποχική χαµηλή πίεση, ενώ η ασταθής αέρια µάζα που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί από απόψε

Σήµερα θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήµατα µε αυξηµένες νεφώσεις, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το µεσηµέρι και το απόγευµα αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά, το εσωτερικό ή και στα βόρεια παράλια. Οι άνεµοι το πρωί θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 34 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά δυνατό να σχηµατιστεί χαµηλή νεφώση ή και αραιή οµίχλη, κυρίως τις αυγινές ώρες. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, στους 22 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο την Τρίτη, µικρή περαιτέρω άνοδο την Τετάρτη και µη αξιόλογη µεταβολή την Πέµπτη.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X