ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου κατά Αστυνομικών: Νέα εντάλματα σύλληψης

Σύντομα κρίνεται η μεταφορά του Αστυνομικού στο Ισραήλ

Δικαστικά εντάλματα σύλληψης εναντίον άλλων δύο προσώπων, εξασφάλισε η Αστυνομία, μετά από μαρτυρίες που φέρεται να προέκυψαν από τις ανακρίσεις, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία.

Τρίτη σύλληψη για την απόπειρα κατά των αστυνομικών στη Λεμεσό

«Γάζωσαν» αστυνομικούς! ΠΡΟΣΟΧΗ αυτός συνεχίζει να καταζητείται (pic)

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του Αστυνομικού, που πλήγηκε από τα πυρά των δραστών, παραμένει κρίσιμη. Στην Κύπρο έφτασε ομάδα γιατρών από το Ισραήλ, για να εξετάσει τον Αστυνομικό και να αποφασίσει εάν είναι σε θέση να ταξιδέψει για το Ισραήλ, καθώς και εάν η κατάσταση της υγείας του χρήζει μεταφοράς στην γείτονα χώρα.

Δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικών: Ανακρίνεται ακόμα ένας ύποπτος

Τρεις συλλήψεις

Χειροπέδες σε 35χρονο από τη Βουλγαρία πέρασε η Αστυνομία νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον των δύο μελών της Αστυνομίας, που διαπράχθηκε χθες βράδυ στην περιοχή Υψωνα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο 35χρονος είχε εντοπιστεί να περιφέρεται πεζός στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση την Πάφο και οδηγήθηκε για ανάκριση στην αστυνομία, όπου φέρεται να τοποθετεί τον εαυτό του στο αυτοκίνητο ενοικιάσεως από το οποίο ρίχθηκαν οι πυροβολισμοί, που τραυμάτισαν τους δύο αστυνομικούς.

Νωρίτερα, η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες και σε 31χρονο κάτοικο Πάφου, ο οποίος εντοπίστηκε τραυματισμένος εντός περιφραγμένου χώρου, καθώς και τραυματισμένος από βολίδες πυροβόλου όπλου.

Για την υπόθεση υπό 8ήμερη κράτηση τελεί 33χρονη ως το πρόσωπο που ενοικίασε το όχημα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X