ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου: Αιμόφυρτος ο 33χρονος ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια

Ψάχνουν τους δράστες που του έστησαν καρτέρι

Εντατικά συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας των βρετανικών βάσεων για τον εντοπισμό των δραστών της απόπειρας φόνου εναντίον 33χρονου στο Τραχώνι. Το θύμα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Φέρει τραύματα από σφαιρίδια κυνηγετικού όπλου στο πρόσωπο, τον λαιμό και τον θώρακα. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε κατάθεση του στους ανακριτές το θύμα εξέφρασε άγνοια για τους δράστες της απόπειρας φόνου εναντίον του αφού όπως ανέφερε δεν έχει διαφορές με κανένα. Οι ανακριτές όμως φέρεται να στρέφουν τις έρευνες τους προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Μέλη της αστυνομίας των βρετανικών βάσεων συνεχίζουν τις έρευνές τους στη σκηνή της απόπειρας φόνου, αναζητώντας τεκμήρια και στοιχεία.

Η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε στη 1.30 τα ξημερώματα, όταν ο 33χρονος στάθμευσε το αυτοκίνητο του σε χωράφι κοντά στο σπίτι του. Όταν άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του για να κατέβει, άγνωστοι, που εκτιμάται ότι βρίσκονταν κρυμμένοι σε ανεγειρόμενη οικοδομή, τον πυροβόλησαν δύο φορές με κυνηγετικό όπλο.

Αιμόφυρτο το θύμα αναζήτησε βοήθεια από τους γονείς του που έντρομοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου και νοσηλεύεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X