ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποκαλυπτικός ο Ματσάκης: Τι λέει για τον 15χρονο γιο του ζεύγους

«Κάποιοι δεν έκαναν καλά την δουλειά τους»

Κάθετος στην άποψή του, όσον αφορά τους δράστες του διπλού φονικού, στον Στρόβολο, που συγκλονίζει την Κύπρο από την Πέμπτη 19 Απριλίου. ήταν ο Ιατροδικαστής, εκ μέρους της οικογένειας, Μάριος Ματσάκης, ο οποίος διενήργησε χθες αυτοψία στην σκηνή, η οποία είχε παραδοθεί από την Αστυνομία.

Σύλληψη 33χρονου: Το DNA του μέσα στο σπίτι

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο κ. Ματσάκης ανέφερε ότι όλα τα ευρήματα συνάδουν με τα όσα αρχικά ανέφερε το παιδί της οικογένειας, σχετικά με δύο κουκουλοφόρους. Επεσήμανε ότι ο ίδιος δεν διαπιστώνει καμιά εμπλοκή του 15χρονου στην υπόθεση, γι' αυτό πρέπει να αλλάξει η κατεύθυνση αυτή, ενώ άφησε αιχμές ότι «κάποιοι δεν έκαναν καλά την δουλειά τους».

Όπως είπε, ο ίδιος, βάσει των ευρημάτων του, διαπιστώνει ότι επρόκειτο για τουλάχιστον δύο πρόσωπα, που προσπάθησαν να διαπράξουν μια ληστεία, που πήγε στραβά, τελικά. Μάλιστα, πρόσθεσε, το ένα εκ των δύο προσώπων, διέπραξε τους δύο φόνους. Την ίδια ώρα, προέτρεψε το δεύτερο πρόσωπο να παραδοθεί στην Αστυνομία, για να ελαφρύνει την θέση του.

Ο κ. Ματσάκης, παράλληλα, έθεσε εκ νέου εαυτόν στην διάθεση των ανακριτικών αρχών, για την εξιχνίαση της υπόθεσης, εάν και εφόσον το επιθυμεί και η ίδια η οικογένεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X