ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτο! Μπουλντόζες μπήκαν σε παραλία NATURA για προετοιμασίες για γάμο (pics)

Οι εργασίες δίπλα από μικρά χελωνάκια - Ποια η απάντηση του Υπουργού Γεωργίας

Σάλος έχει προκληθεί μετά από καταγγελία για εργασίες με μπουλντόζες που γίνονται σε περιοχή ΝATURA όπου αναπαράγονται χελώνες καρέτα - καρέτα. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες οι μπουλντόζες έχουν μπει στην παραλία της Άνασσα με σκοπό να προετοιμάσουν την περιοχή για γάμο. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση πολιτών που ανάρτησαν υλικό στο διαδίκτυο.

Μετά τις οργισμένες αντιδράσεις ήρθε και η απάντηση του Υπουργού Γεωργίας, Νίκου Κουγιάλη μέσω twitter.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός έγραψε σε έντονο ύφος:
«Όσον αφορά στις παρεμβάσεις σε παραλία εντός Natura, δεν έχω δώσει καμία άδεια, ούτε και οι υπηρεσίες του ΥΓΑΑΠ. Ζήτησα άμεσο τερματισμό!»

 

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Efie Ioannou Vinall και έγιναν viral: 

 

Ο Βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασίας Πολιτών Χαράλαμπος Θεοπέμπτου  έγραψε: 

Σχετικά με τη παραλία στο Άνασσα:
1) Πήραν άδεια από την Έπαρχο για γάμο 3 ημερών στην παραλία. Μόλις ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις η Έπαρχος έχει κάνει ανάκληση της άδειας.
2) Ο Περί προστασίας της παραλίας νόμος απαγορεύει τα χωματουργικά έργα στην παραλία ακόμη και τα οχήματα Άρα έχουμε και παραβίαση της νομοθεσίας και παραβίαση της άδειας.
3) Η περιοχή είναι Νατούρα 2000 και απαγορεύονται οποιαδήποτε έργα χωρίς άδεια. Παράλληλα έχουν μεταφερθεί χώματα χωρίς άδεια. Αυτό έχει κάνει τεράστια οικολογική ζημιά στην παραλία και οι ένοχοι θα πρέπει να διωχθούν ποινικά.
Η συνέχεια στα δικαστήρια ....

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X