ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απεγκλωβισμός οδηγών μετά από τροχαίο

Άμεση η παρέμβαση της πυροσβεστικής

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 3ης Ιανουαρίου 2018 μέχρι και τις 06:00 της 4ης Ιανουαρίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 28 κλήσεις για βοήθεια, 7 πυρκαγιές, 20 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Η ώρα 19:04 λήφθηκε κλήση για τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση των Λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού και Κωνσταντινουπόλεως στον Στρόβολο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως Λοχία Σπύρου Τταντή με ομάδα και όχημα διάσωσης. Όχημα μάρκας Mercedes συγκρούστηκε με όχημα μάρκας Honda. Ένα άτομο (η οδηγός του πρώτου οχήματος) αποπαγιδεύτηκε με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων και, αφού της παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας. Τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες συνέβηκε το δυστύχημα, διερευνά η Αστυνομία.

Η ώρα 23:24 λήφθηκε κλήση για τροχαίο ατύχημα στην οδό Καλαμών στα Λειβάδια. Όχημα μάρκας Toyota Prado ανατράπηκε. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ορόκλινης Λοχία Παναγιώτη Θεοφίλου με ομάδα και όχημα διάσωσης. Πέντε άτομα που επέβαιναν στο όχημα απελευθερώθηκαν πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής και μεταφέρθηκαν με 3 ασθενοφόρα στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λάρνακας. Εκ μέρους της Πυροσβεστικής παρασχέθηκε βοήθεια στο προσωπικό των ασθενοφόρων για παροχή Πρώτων Βοηθειών και μεταφορά τους στα Ασθενοφόρα. Τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες συνέβηκε το δυστύχημα, διερευνά η Αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση