ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Η απατημένη… τα «πήρε» και πυρπόλησε το συνεργείο του πρώην

Τον έπιασε με άλλη και του έκανε το μαγαζί στάχτη και αποκαΐδια!

Πυρ, γυνή και θάλασσα λέει μια γνωστή παροιμία που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση Ελληνοκύπριου του οποίου η πρώην του έκαψε το μαγαζί όταν τον έπιασε να την απατά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, Πολίτης, η ερωτική αντιζηλία βρισκόταν πίσω από την πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας σε συνεργείο επιδιόρθωσης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στη βιοτεχνική περιοχή Λακατάμιας και τα έκανε όλα στάχτη κι αποκαΐδια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η πρώην κοπέλα του Ελληνοκύπριου τα πήρε όταν μετέβη στο σπίτι του και τον βρήκε με άλλη.
Επέστρεψε στο δικό της σπίτι, μάζεψε κάμποσα ρούχα, τα μετέφερε στο συνεργείο και εκεί, αφού τα έλουζε με εύφλεκτη ύλη, τα πετούσε εντός του περιφραγμένου χώρου του συνεργείου.

Η φωτιά δεν άργησε να πάρει διαστάσεις και μέχρι να καταφθάσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία όλα είχαν καεί.

Με βάση τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα καταστράφηκαν ολοσχερώς το υποστατικό και ο εξοπλισμός του, καθώς και 13 αυτοκίνητα και αριθμός μοτοσυκλετών τα οποία ανήκουν σε διάφορα πρόσωπα και βρίσκονταν στο συνεργείο για επιδιόρθωση.
Μάλιστα οι ζημιές υπολογίστηκαν στις 80.000 ευρώ!

Τι λέει ο ίδιος

Ανακρινόμενος ο ιδιοκτήτης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανέφερε ότι περίπου 1,5 ώρα πριν τον εμπρησμό και ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμά του με την Ε/Κ συμβία του, μετέβη εκεί και κτύπησε την πόρτα η ύποπτη με την οποία προηγουμένως διατηρούσε δεσμό για περίπου 6 χρόνια και χώρισαν πριν από μερικούς μήνες.

Την πόρτα άνοιξε η συμβία, η οποία άρχισε να φωνάζει στην ύποπτη και έτσι η τελευταία αποχώρησε εκνευρισμένη.

Μετά από πάροδο λίγων λεπτών αναχώρησε και ο ίδιος με τη συμβία του από το σπίτι και τότε διαπίστωσαν ότι στο καπό του οχήματος της τελευταίας ήταν αναγραμμένη με μαρκαδόρο η φράση «second hand bitch 25 years».

Ο ιδιοκτήτης υποστήριξε επίσης ότι με την ύποπτη, η οποία κατάγεται από σκανδιναβική χώρα, διατηρούσαν φιλικές σχέσεις μετά τον χωρισμό τους και ότι ουδέποτε τον είχε απειλήσει είτε αυτή, είτε κάποιος άλλος.

Ήταν λάθος

Να σημειωθεί ότι κατόπιν εορτής η κοπέλα είχε στείλει μήνυμα στον πρώην της με το οποίο απολογείτο.
Του ανέφερε ότι επρόκειτο για ατύχημα καθώς επίσης ότι μετέβη σε μοναστήρι για να προσευχηθεί επειδή λυπόταν για ό,τι είχε γίνει.

Η ύποπτη οδηγήθηκε προχθές ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτησή της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση