ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απαντά και διαψεύδει το Υπουργείο Υγείας για το Κέντρο Υγείας Ξυλοφάγου

«Με κατάπληξη διαβάσαμε σημερινό δημοσίευμα»

Με κατάπληξη διαβάσαμε σημερινό δημοσίευμα στην εφημερίδα «Χαραυγή», με τίτλο «Εξηγήσεις για το Υγειονομικό Κέντρο Ξυλοφάγου», στο οποίο γίνεται αναφορά σε κλείσιμο του Κέντρου Υγείας στην Ξυλοφάγου και την πραγματοποίηση εκδήλωσης διαμαρτυρίας από οργανωμένα σύνολα στην περιοχή. Το Υπουργείο Υγείας διαψεύδει κατηγορηματικά τις πληροφορίες για τερματισμό της λειτουργίας του συγκεκριμένου Κέντρου Υγείας, και εκφράζει έκπληξη για την πραγματοποίηση εκδήλωσης διαμαρτυρίας, χωρίς εκ των προτέρων διερεύνηση των πληροφοριών.

Το Κέντρο Υγείας στην Ξυλοφάγου συνεχίζει τη λειτουργία του χωρίς καμία διαφοροποίηση, με το ίδιο προσωπικό και την ίδια συχνότητα όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Οι όποιες πληροφορίες για τερματισμό της λειτουργίας του είναι αναληθείς και παραπλανητικές.

Το Υπουργείο Υγείας καλεί παράλληλα όλα τα οργανωμένα σύνολα και εμπλεκόμενους φορείς, προτού προβαίνουν σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και δημόσιες καταγγελίες, να λαμβάνουν την ορθή ενημέρωση από τους αρμοδίους, για να αποφεύγεται η πρόκληση αναστάτωσης ανάμεσα στους πολίτες.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X