ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απαγωγή Λάρνακας: Υπό 8ήμερη κράτηση ο 35χρονος (Pics)

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, έφτασε στο δικαστήριο ο 35χρονος ύποπτος, σε σχέση με την απαγωγή των 11χρονων αγοριών.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σε μια σύντομη διαδικασία, αποφάσισε την 8ήμερη κράτηση του υπόπτου, όπως αρχικά είχε ζητήσει η Αστυνομία.

Η στιγμή της αποχώρησης του υπόπτου 

Σημειώνεται, επίσης, ότι ο ύποπτος δεν εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο στην σημερινή διαδικασία.

Οριστικά κεκλεισμένων των θυρών διεξήχθη η διαδικασία, λόγω της εμπλοκής δύο ανηλίκων προσώπων στην υπόθεση. Αμέσως, ο ύποπτος, συνοδεία των μελών της Αστυνομίας, αποχώρησε από το δικαστήριο.

Νωρίτερα

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας θα οδηγηθεί το πρωί της Τετάρτης, ο 35χρονος ύποπτος για την απαγωγή των δύο 11χρονων αγοριών από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων, το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιο Στυλιανού, ζητήθηκε από την Αστυνομία όπως η διαδικασία πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της εμπλοκής δύο ανηλίκων προσώπων. Επίσης, ανέφερε, θα ζητηθεί η έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του για διάστημα οκτώ ημερών.


 Απαγωγή Λάρνακας: Το χρονικό, το προφίλ και ο τρόπος δράσης του υπόπτου


Υπενθυμίζεται ότι, από την ώρα του εντοπισμού του υπόπτου, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, η Αστυνομία πραγματοποιούσε έρευνες στο διαμέρισμά του και ειδικά στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, μέχρι αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας. Ο υπολογιστής του 35χρονου θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και θα αξιολογηθεί το υλικό που θα εντοπιστεί σε αυτόν. Εξαιτίας της χρονοβόρας διαδικασίας, ο συλληφθείς αναμένεται να ανακριθεί σήμερα, μετά την προσαγωγή του στο δικαστήριο.

Παράλληλα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ύποπτος είναι γνωστός στους ψυχιατρικούς κύκλους.

Το προφίλ του 35χρονου δράστη

Ο 35χρονος δράστης έμενε στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Τυρνάβου. Οι γείτονες του τον περιγράφουν ως ένα άνθρωπο όχι ιδιαίτερα κοινωνικό που δεν είχε ιδιαίτερες σχέσεις με τους περίοικους.

Όπως αναφέρουν ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες ασχολείτο με τον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων.

Όπως μας δήλωσε άτομο της γειτονιάς μετακόμισε στο διαμέρισμα πριν από περίπου 3 χρόνια και ήταν ένας άνθρωπος που απλά έμπαινε και έβγαινε στο διαμέρισμα περνώντας ουσιαστικά απαρατήρητος.

Η κρίσιμη πληροφορία που οδήγησε στον εντοπισμό

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο 24News, o άντρας που ενημέρωσε την Αστυνομία ανέφερε ότι αναγνώρισε τον δράστη από την περιγραφή που έδωσε η Αστυνομία. Όπως εξήγησε, του κίνησε την υποψία ότι ένα από τα αυτοκίνητα του δράστη, δεν είχε προηγουμένως αριθμούς εγγραφής, ενώ σήμερα είχε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε χτυπήσει ο ίδιος την πόρτα του γείτονα φορώντας καπέλο (τραγιάσκα) λέγοντάς του για τα αυτοκίνητα, γεγονός το οποίο και κίνησε τις υποψίες του μάρτυρα που έσπευσε να καλέσει αμέσως την Αστυνομία.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση