ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απαγωγή 13χρονης: Πληροφορίες ότι θεάθηκε σε δύο περιοχές

Διερευνά η Αστυνομία και καταζητεί τον 22χρονο

Δύο νέες πληροφορίες για την απαχθείσα 13χρονη Πλαμένα Μπότρους, διερευνά η Αστυνομία, η οποία καταζητεί και τον 22χρονο Γιάννη Χριστοδούλου, από το Μάμμαρι, για την απαγωγή της. 

Όπως ανέφερε στο 24News αστυνομική πηγή, χθες, Τετάρτη 14 Μαρτίου, ελήφθη πληροφρία από πολίτη ότι η ανήλικη θεάθηκε στην περιοχή του Αστρομερίτη, στην επαρχία Λευκωσίας, ενώ σήμερα, Πέμπτη 15 Μαρτίου, νέα πληροφορία την φέρει να έχει θεαθεί στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου και, συγκεκριμένα, στην Αγία Νάπα. Οι δύο πληροφορίες διερευνώνται.

Επικοινώνησαν οι γονείς του καταζητούμενου

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο πατέρας του 22χρονου καταζητούμενου, επικοινώνησαν με την Αστυνομία, με τον πατέρα του να αναφέρει ότι ο γιος του πήρε το αυτοκίνητο της συζύγου του και αναχώρησε από το σπίτι προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ στην συνέχεια τους ενημέρωσε ότι αυτοκίνητο το άφησε κάπου κοντά στην πλατεία Σολωμού στην Λευκωσία.

Ακολούθως επικοινώνησε και η μητέρα του 22χρονου με την αστυνομία αναφέροντας ότι ο γιος της βρίσκεται με την 13χρονη που είναι καλά στην υγεία τους και ότι θα επιστρέψουν στο σπίτι με το λεωφορείο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X