ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΝTIRADARCY και CY Police Checkpoints ενώνουν δυνάμεις

Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε

Διάφορα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για «πονοκέφαλο» της αστυνομίας για την εφαρμογή ΑΝTIRADARCY αλλά και το γκρουπ CY Police Checkpoints στο facebook. Όπως έχει αναφερθεί η αστυνομία άρχισε να εξετάζει την πιο πάνω εφαρμογή αλλά και το γκρουπ αφού έχει ενημερωθεί ότι οι πολίτες οργανώθηκαν ενημερώνοντας ο ένας τον άλλον για ελέγχους του ορίου ταχύτητας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι δημιουργοί της εφαρμογής αλλά και οι διαχειριστές του γκρουπ έχουν αποφασίσει όπως ενώσουν δυνάμεις για προάσπιση όπως αναφέρουν των νόμιμων δικαιωμάτων τους.

Συγκεκριμένα στο γκρουπ έγινε η πιο κάτω ανάρτηση:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Μετα από συνομιλία με τον ιδιοκτήτη του GROUP φτάσαμε σε κατάληξη ότι από την στιγμή που ο αγώνας μας είναι κοινός και δεν μας χωρίζει κάτι, μαζί θα προχωρήσουμε για την προάσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων μας. Μαζί ενωμένοι θα συνεχίσουμε έχοντας τον ίδιο σκοπό, την προστασία τις ελευθέριας του λογού.
*Να σημειώσω και ότι οι ADMIN του Group δεν έχουν καμία σχέση με την λειτουργία και την ύπαρξη της εφαρμογής AntiRadarCY.
Μιλάω ως εκπρόσωπος των ατόμων που δημιούργησαν την εφαρμογή του «ΑΝTIRADARCY”. Η συγκεκριμένη εφαρμογή δημιουργήθηκε με σκοπό ο λαός της Κύπρου να έχει πρόσβαση σε μία δημοκρατική ιδέα η οποία δεν είναι άλλη από την ανταλλαγή νόμιμων πληροφοριών για το που μπορεί να βρίσκονται διάφορα radar της Κυπριακής αστυνομίας. Η επιδίωξη μας έχει ως ακρογωνιαίο λίθο την καλύτερη πληροφόρηση των πολιτών στο πιο πάνω θέμα όπως επίσης και την παροχή πιο ασφαλής οδήγησης ανάμεσα στους οδηγούς έτσι ώστε να μην υπάρχουν αναπάντεχα δυστυχήματα εξαιτίας μίας ξαφνικής κίνησης και εμπλοκής από τα radar.
Δεν τίθεται θέμα συζήτησης για την νομιμότητα της εφαρμογής η του Group όπου κανένας δεν είναι ικανός να φιμώσει έναν συνάνθρωπο του και να του απαγορεύσει να εκφράζεται ελεύθερα. Αυτό είναι ένα θεμελιώδες δικαίωμα το οποίο προστατεύεται υπό το Άρθρο 10 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Μετά την χθεσινή δήλωση του εκπροσώπου τύπου της αστυνομίας για το group στο Facebook και την εφαρμογή ANTIRADARCY έχει δηλωθεί έμμεσα πως σκοπός της Κυπριακής αστυνομίας δεν είναι η μείωση των ατυχημάτων αλλά κάθε άλλο. Κύρια σκέψη και έγνοια τους παραμένουν τα λεφτά και κατ’ επέκταση τα προστίματα στους οδηγούς, καταχρεώνοντας τον απλό πολίτη για μικρό-παραβάσεις και βρίσκοντας εύκολα πόρους για να καλύψουν άλλα έξοδα και προβλήματα που ανέκαθεν μαστιγώνουν την Κυπριακή κοινωνία.
Σας προτρέπω να καλέσετε όσους περισσότερους γίνετε να ενώσουμε δυνάμεις μαζί μας, να συνδεθείτε με την σελίδα CY POLICE CHECKPOINTS στο Facebook όπως και να κατεβάσετε την εφαρμογή ANTIRADARCY στο Android PlayStore και σύντομα στο AppStore για iOs.
Σταθείτε όλοι αρωγοί στην προσπάθεια μας για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας προστατεύοντας την αυθεντική ιδέα της δημοκρατικής πλεύσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X