ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αντάλλαξαν «αγάπες» Χαμπιαούρης-Φίλιος (Vid)

Η παρουσιάστρια «βάφτισε» ξανά τον άλλο προσκεκλημένο

Η κόντρα μεταξύ των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων και της Κυβέρνησης, πέρα από το «πολεμικό» κλίμα που έχει δημιουργήσει, βγάζει και μερικά στιγμιότυπα με... ιδιαίτερο χιούμορ, όπως αυτό που καταγράφηκε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής σήμερα, Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου.

Στην τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του Σίγμα, ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο και για εκπαιδευτικούς που βρίσκονται στα σχολεία σήμερα, πρώτη μέρα της 48ωρης απεργίας. Ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για απεργοσπάστες, αλλά για εκπαιδευτικούς που ασχολούνται με διάφορες άλλες δουλειές, εν τη απουσία μαθητών.


Άδειες ασθενείας εκπαιδευτικών: Με και χωρίς πιστοποιητικό ιατρού (Πίνακας)


Στο τέλος της τηλεφωνικής του επικοινωνίας, έστειλε την αγάπη και τον σεβασμό του προς τους εκπαιδευτικούς.

Την αγάπη του κ. Χαμπιαούρη, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Χριστοφίδου, μετέφερε προς τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔ, Φίλιο Φυλακτού, ο οποίος ήταν καλεσμένος της στο στούντιο.

Και φυσικά, ο κ. Φυλακτού, απάντησε ότι ανταποδίδει την... αγάπη προς τον Υπουργό, ωστόσο στο ύφος του ήταν ζωγραφισμένη η αγανάκτηση, διότι, όπως ανέφερε, ο Υπουργός μίλησε ξανά για θέματα που συζητήθηκαν χιλιάδες φορές, γι' αυτό και ο ίδιος δεν ήθελε να σχολιάσει οτιδήποτε άλλο.

Μεταξύ αυτών, σημειώσαμε και την σύγχυση της κ. Χριστοφίδου, που αποκάλεσε τον δεύτερο καλεσμένο της με άλλο όνομα!

Αυτούσιο το απόσπασμα:

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση