ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Άνοιξαν» οι ουρανοί… (pics,vid)

Βροχές και χαλάζι

Όπως μας είχε προειδοποιήσει η Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου έντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν από το πρωί στην Κύπρο.

Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι συνθέτουν το σκηνικό του καιρού σήμερα  Δευτέρα του Πάσχα. 

Μάλιστα σύμφωνα με τις φωτογραφίες και το βίντεο που μπορείτε να δείτε στην Λευκωσία έχει στρώσει σε αρκετές περιοχές το χαλάζι.

 

Δείτε την πρόγνωση του καιρού

Το απόγευµα: αναµένονται τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ και τοπικά στο νότια ή σε καταιγίδα µέχρι ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη.

Απόψε: παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια, ενώ µεµονωµένη καταιγίδα θα σηµειωθεί στην χερσόνησο της Καρπασίας. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σύντοµα ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο αρχικά: σε αρκετές περιοχές ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Σταδιακά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί και τοπικά µεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X