ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανήλικη είχε ερωτικές επαφές με 72χρονο

Την πλήρωνε 30 ευρώ για κάθε φορά που ερχόταν σε επαφή μαζί της

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης 16χρονη αλλοδαπή, μόνιμη κάτοικος Κύπρου ερχόταν σε σεξουαλική επαφή με 72χρονο από την ελεύθερη Αμμόχωστο.  Το αδιανόητο γεγονός ήρθε στο φως της δημοσιότητας τον περασμένο Φεβρουάριο όταν περίπολο της ΥΚΑΝ εντόπισε κατά τη διάρκεια της νύχτας το αυτοκίνητο του 72χρονου που ήταν μέσα και η ανήλικη σε απόμερη περιοχή. Όταν ο 72χρονος αντιλήφθηκε το περιπολικό προσπάθησε να διαφύγει αλλά ανακόπηκε. Ο 72χρονος ισχυρίστηκε ότι η νεαρή είναι συγγενής του και πως την πήγαινε στην οικία της. 

Στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα σωληνάριο λιπαντικό τζελ και σεξουαλικά βοηθήματα. Ακολούθησαν ανακρίσεις με την μικρή να ξεσπά σε λυγμούς ομολογώντας πως πήγαινε με τη θέληση της με τον 72χρονο και ότι την πλήρωνε 30 ευρώ για κάθε σεξουαλική επαφή που είχαν μαζί. 

Ο 72χρονος αντιμετωπίζει 12 κατηγορίες για άσεμνες επιθέσεις, σεξουαλική κακοποίηση, εκμετάλλευση παιδιού και αρπαγή ανηλίκου.  Η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης στις 17 Απριλίου, με τον κατηγορούμενο να παραμένει υπό κράτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X