ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανέκοψαν για έλεγχο άτομο που ήταν καταζητούμενος - Προσπάθησε να διαφύγει

Τον έψαχναν από το 2019

ΚΥΠΕ

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου το Σάββατο εναντίον 33χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση πλαστογραφίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 9.9.23 και ώρα 1:25 μετά τα μεσάνυκτα στην Αγία Νάπα μέλη της Αστυνομίας ελέγξαν ένα πρόσωπο και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 33χρονο ο οποίος καταζητείτο από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου από το 2019.

Συγκεκριμένα είπε ο κ. Νικολάου στο ΚΥΠΕ στις 12.2.19 ενώ ο συγκεκριμένος άνδρας οδηγούσε το όχημα στην Πάφο ανακόπηκε από μέλη της Τροχαίας Πάφου για έλεγχο και υπέδειξε ελληνικό δελτίο ταυτότητας με συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο Έλληνα υπηκόου. Ενώ υπόκεινταν σε έλεγχο τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε εκμεταλλευόμενος το σκότος, πρόσθεσε.

Από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία Πάφου διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για άνδρα από την Γεωργία ο οποίος φέρεται να είχε προχωρήσει σε πλαστογράφηση ελληνικής ταυτότητας που κατείχε βάζοντας την δική του φωτογραφία.

Εξετάζεται εναντίον του υπόθεση πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση