ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανείπωτη τραγωδία στην Λάρνακα - Νεκρό βρέφος μόλις ενός μηνός

Οι πληροφορίες από την Αστυνομία

ΚΥΠΕ

Αναίσθητο στο κρεβατάκι του εντοπίστηκε από τους γονείς του, βρέφος ηλικίας ενάμιση μηνός, το οποίο οι γιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου μεταφέρθηκε, διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρό.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «λίγο μετά τις δέκα το πρωί της Κυριακής 25 Ιουνίου, η Αστυνομία ενημερώθηκε για βρέφος, ηλικίας έξι εβδομάδων (ενάμιση μηνός) το οποίο μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, αναίσθητο από τους γονείς του».

Πρόσθεσε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που περισυνέλεξε η Αστυνομία «γύρω στις 02.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, η μητέρα του βρέφους το τάισε και στη συνέχεια το έβαλε να ξανακοιμηθεί. Ωστόσο όταν οι γονείς ξύπνησαν το πρωί, διαπίστωσαν ότι το βρέφος δεν είχε τις αισθήσεις του και το μετέφεραν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας».

Στο Νοσοκομείο «οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι το βρέφος ήταν νεκρό. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι το βρέφος δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή «τα ακριβή αίτια του θανάτου του βρέφους θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο Δευτέρα 26 Ιουνίου».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση