ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Ανεβαίνει η θερμοκρασία μετά τις βροχές και τις καταιγίδες

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή της Κύπρου

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε τοπικές νεφώσεις στα ορεινά το απόγευµα. Οι άνεµοι το πρωί θα είναι µεταβλητοί, κυρίως ανατολικοί έως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ και το απόγευµα νοτιοδυτικοί έως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ και στα προσήνεµα παράλια µέχρι δυνατοί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα το πρωί θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό,στους 35 στα ανατολικά και νότια παράλια, στους 32 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Σε µερικές περιοχές αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα είναι κυρίως δυτικοί έως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 Μποφόρ και η θάλασσα ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 18 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο και θα παραµείνει σε ψηλότερα για την εποχή επίπεδα.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X