ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανδρέας Θεμιστοκλέους: Δριμεία επίθεση σε γνωστό δημοσιογράφο λόγω Αρχιεπισκόπου (pic)

«Αν καταφέρετε και μας υποδουλώσετε στους Τούρκους…»

Με τον δημοσιογράφο, Κώστα Γεννάρη, τα «έβαλε» ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, με αφορμή την επίθεση του πρώτου στον Αρχιεπίσκοπο με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του για το Κυπριακό.

«Μίλησε και πάλι ο εκ Πάφου… Άγιος. Ποιος τον ρώτησε; Γιατί η λαλίστατη πολιτική ηγεσία δεν προχωρά επιτέλους να του πει να σωπάσει στο Κυπριακό, δεν είναι δουλειά του;», είχε γράψει ο κ. Γεννάρης μέσω Facebook.

Ο πρώην βουλευτής φρόντισε να απαντήσει στον δημοσιογράφο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. λέγοντας χαρακτηριστικά «αν καταφέρετε και μας υποδουλώσετε στους Τούρκους το μόνο αποκούμπι μας κι ελπίδα μας θα είναι η Εκκλησία όπως ήταν στους αιώνες της τουρκοκρατίας».

«Θέλω να αγιάσω τζαι κάποιοι δεν μ' αφήνουν. Ο πιο κάτω κύριος και οι όμοιοι του το δικαίωμα που αναγνωρίζουν και παρέχουν σε ξένους, σε πρεσβείες και σε Τούρκους να μιλούν και να τοποθετούνται τάχα για το καλό μας και να επηρεάζουν την πολιτική ηγεσία θέλουν να το στερείσουν από την Εκκλησία», έγραψε.

«Η Εκκλησία και οι ηγέτες της», συνέχισε, «έχουν όχι μόνο δικαίωμα να παίρνουν θέση αλλά έχουν χρέος και καθήκον». «Και τρίτον, ρε Γεννάρη εδώ μιλάς εσύ, μιλά η Μαρκουλλή, μιλά η Αντρούλλα, η Αντωνά, μιλά και γράφει ο σουστάκης του κωλίτη, μιλά ο Παπαπέτρου, μιλά το κάθε λαμόγιο και η κάθε τάτσα, μιλούν οι UNITE CYPRUS NOW, μιλά ακόμα κι ο Πρύτανης και δεν θα μιλά η Εκκλησία;», πρόσθεσε.

«Στο κάτω - κάτω ρε Γεννάρη αν καταφέρετε και μας υποδουλώσετε στους Τούρκους το μόνο αποκούμπι μας κι ελπίδα μας θα είναι η Εκκλησία όπως ήταν στους αιώνες της τουρκοκρατίας», κατέληξε.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση