ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Ανατροπή στο σκηνικό του καιρού

Πότε αναμένονται βροχές στο εσωτερικό;

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και στα νότια παράλια µέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά µέχρι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά θαλάσσιοι ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και το απόγευµα παροδικά στα νοτιοδυτικά παράλια µέχρι ισχυροί 4 µε 5 Μποφόρ µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 37 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 35 στα νότια και βόρεια παράλια, γύρω στους 32 βαθµούς στα δυτικά παράλια και στους 31 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε την θερµοκρασία να µην σηµειώνει αξιόλογη µεταβολή.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ από το µεσηµέρι και µετά θα αναπτύσσονται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις που την Παρασκευή ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X