ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αγριεύει» ο καιρός μέσα στην εβδομάδα - Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και δεν αποκλείεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά στα προσήνεµα µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9
βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.


Το «πλοίο - φάντασμα» - Ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια όλων των εποχών


Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί σύντοµα κυρίως συννεφιασµένος και σταδιακά αναµένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τοπικά η βροχόπτωση δυνατό να είναι έντονη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί παγετός.

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις περιοχές των καταιγίδων πιθανό να πέσει χαλάζι.

Την Τρίτη στα ορεινά πιθανό να πέσει και χιόνι.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν σε κάποιες περιοχές µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας, ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X