ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άφαντα τα φονικά μαχαίρια που σκότωσαν τους Μάριο και Μιχάλη

Συνεχίζονται οι έρευνες

24news team

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των ανακριτών για το άγριο – διπλό φονικό που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/6) σε μπυραρία στη Λεμεσό, στην περιοχή του Ύψωνα, με θύματα τον 44χρονο Μάριο Ονησιφόρου και τον 51χρονο Μιχαλάκη Μιχαήλ. Για την υπόθεση, οι Διωκτικές Αρχές είχαν προχωρήσει σε δύο συλλήψεις προσώπων, ηλικίας 49 και 54 ετών.

Οι ανακριτές λαμβάνουν καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα σε μία προσπάθεια να κλειδώσουν το κίνητρο αφού όπως έγινε γνωστό η αφορμή του αιματηρού επεισοδίου φέρεται να ήταν καβγάς, ο οποίος σημειώθηκε δύο εβδομάδες πριν το έγκλημα, μεταξύ του αδελφού του συλληφθέντα και 43χρονου, φιλικού προσώπου των θυμάτων.

Στις έρευνες των αστυνομικών αρχών για το διπλό φονικό, επικεντρώνονται, οι προσωπικές διαφορές που είχε ο 43χρονος με έναν εκ των δύο φερόμενων δραστών, χωρίς να αποκλείεται πίσω από αυτές να κρύβονται ναρκωτικά.

Παράλληλα, οι ανακριτές αναζητούν τεκμήρια και τα μαχαίρια με τα οποία οι φερόμενοι ως δράστες κατάφεραν απανωτές μαχαιριές στα θύματά τους.

Θυμίζουμε πως ένας εκ των δύο υπόπτων, κατά την διάρκεια του επεισοδίου και σύμφωνα με μαρτυρία που κατέχουν οι Αρχές, απείλησε τον 43χρονο, φίλο των θυμάτων, φωνάζοντάς του: «θα σε σφάξω μπ….».

Οι δύο συλληφθέντες, αναμένονται να οδηγηθούν εκ νέου αύριο, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για ανανέωση τις προσωποκρατήσεις τους.

Ο καβγάς που κατέληξε σε φόνο

Οι Μάριος Ονησιφόρου, Μιχαλάκης Μιχαήλ και ο 43χρονος εισήλθαν στην μπυραρία στον Ύψωνα εκεί όπου έφθασαν οι δύο συλληφθέντες. Κάποια στιγμή άναψαν τα αίματα με φόντο προσωπικές διαφορές που φέρεται να είχαν οι δύο με τον 43χρονο, φίλο του θύματος. Στο επεισόδιο, επενέβησαν ο Ονησιφόρου μαζί με τον Μιχαήλ όπου δέχθηκαν μαχαιριές στο λαιμό και στο πρόσωπο.

Από το επεισόδιο, ο 43χρονος τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.

Όπως διαφάνηκε από τις νεκροτομές στις σορούς των θυμάτων, οι οποίες διενεργήθηκαν από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, ο θάνατος του Ονησοφόρου προήλθε από αιμορραγικό σοκ και αιμορραγία προκληθείσα από νύσσον και τέμνον όργανο και του Μιχαήλ από αιμορραγία που προκλήθηκε ύστερα από τραυματισμό από νύσσον και τέμνον όργανο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση