ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛιστας πήγε να μπει στο γήπεδο έσπασε το πόδι του και συνελήφθη

Έγινε και αυτό

Στη σύλληψη 37χρονου προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο, περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στη Λάρνακα, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ και Αούστρια Βιέννης.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου του ποδοσφαιρικού αγώνα, ο 37χρονος φίλαθλος της ΑΕΛ, ενώ βρισκόταν στη βόρεια κερκίδα του σταδίου, αναρριχήθηκε στο προστατευτικό πλέγμα ύψους πέντε μέτρων με σκοπό να εισέλθει εντός του αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο έδαφος από ύψος δύο μέτρων.


Στον 37χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό του σταδίου, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι αυτός υπέστη κάταγμα στη φτέρνα του αριστερού του ποδιού.


Εναντίον του 37χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης με βάση το οποίο συνελήφθηκε χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση. Ο 37χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.


Να σημειωθεί ότι, περί τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου διακόπηκε για λίγα λεπτά ο αγώνας λόγω ρίψης αντικειμένων εντός του αγωνιστικού χώρου από φιλάθλους της ΑΕΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X