ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άδειες κυνηγίου: Γίνονται δεκτές αιτήσεις - Πόσο κοστίζουν τα μαθήματα

Μετά τις 23 Οκτωβρίου τα μαθήματα

H Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας δέχεται αιτήσεις για παραχώρηση αδειών κυνηγίου με τη χρήση αεροβόλου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τις σχετικές αιτήσεις από τα κατά τόπους Επαρχιακά Γραφεία της Υπηρεσίας ή από την ιστοσελίδα της Υπηρεσίας (www.cypruswildlife.gov.cy) στο χώρο «Έντυπα και Αιτήσεις».

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι, μετά την υποβολή της πιο πάνω αίτησης στα κατά τόπους Επαρχιακά Γραφεία της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας και εφόσον πληρούν όλες τις σχετικές προϋποθέσεις (π.χ κάτοχοι άδειας κυνηγίου), θα καλεστούν για παρακολούθηση μαθημάτων σχετικά με τη σωστή φύλαξη, μεταφορά και χρήση των αεροβόλων όπλων. Για την παρακολούθηση των πιο πάνω μαθημάτων θα πρέπει να καταβληθεί τέλος €20 το οποίο θα είναι δυνατό να πληρωθεί σε Τράπεζες, Συνεργατικά Ιδρύματα και μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα www.jccsmart.com.

Στη συνέχεια και μετά την παρακολούθηση των προαναφερθέντων μαθημάτων θα είναι δυνατή η έκδοση άδειας κυνηγίου με αεροβόλο. Η έκδοση της άδειας κυνηγίου με αεροβόλο, θα γίνεται από Τράπεζες, Συνεργατικά Ιδρύματα και μέσω διαδικτύου, από την ιστοσελίδα www.jccsmart.com, εφόσον καταβληθεί το σχετικό τέλος €20.

Σημειώνεται ότι, τα σχετικά μαθήματα προγραμματίζονται να διεξαχθούν μετά τις 23/10/2017.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι, η χρήση και μεταφορά αεροβόλων όπλων κατά τη διάρκεια ανοικτής περιόδου κυνηγίου επιτρέπεται μόνο από πρόσωπα που διαθέτουν ανανεωμένη άδεια κυνηγίου με αεροβόλο, ενώ κατά την κλειστή περίοδο κυνηγίου η χρήση και η μεταφορά αεροβόλων όπλων, απαγορεύεται.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση