ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

51 νέα έργα για τη bbf:

Πρόκειται για νέα, σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα που θα προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα ζωής

Δελτίο Τύπου

Η bbf:, ηγέτιδα στον κλάδο της ανάπτυξης οικιστικών και εμπορικών ακινήτων και με περισσότερα από 15 χρόνια εξειδίκευσης, συνεχίζει να δημιουργεί με στόχο ένα καλύτερο αστικό περιβάλλον διαβίωσης τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα, θέτοντας στο επίκεντρο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής για όσους επιλέγουν να επενδύσουν σε ένα ακίνητο της bbf:.

Από το 2007 μέχρι σήμερα, η bbf: έχει αναπτύξει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο με περισσότερα από 145 σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα – στα οποία περιλαμβάνονται 51 νέα, καινοτόμα έργα προς υλοποίηση στην Κύπρο. 

Τα νέα έργα της bbf: πρόκειται να ανεγερθούν σε κεντρικά σημεία αλλά και στα περίχωρα της Λεμεσού, της Πάφου, της Λάρνακας και της Λευκωσίας, και έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μοναδική ευελιξία και άνεση μαζί με όλα τα πλεονεκτήματα του σύγχρονου αστικού lifestyle.

Η έναρξη των εργασιών έχει προγραμματιστεί εντός του τρέχοντος έτους για 24 από αυτά τα έργα, με προβλεπόμενη παράδοση το 2027 – ενώ τα υπόλοιπα 27 έργα θα ολοκληρωθούν το 2028. Παράλληλα, 12 ακόμα έργα βρίσκονται ήδη στο στάδιο της ολοκλήρωσης και θα παραδοθούν το 2024.

Ο κ. Ανδρέας Σιαμτάνης, Development Director της bbf:, σχολίασε: «Το ξεχωριστό και ποικίλο χαρτοφυλάκιό μας προϋποθέτει μια μεθοδική διαδικασία ανάπτυξης των έργων μας. Αρχικά με τη στρατηγική επιλογή του οικοπέδου, στη συνέχεια με τις διαδικασίες σχεδιασμού και εκτέλεσης των έργων και παράλληλα με συνεχή γνώση της αγοράς, με κατάληξη την παράδοση έργων υψηλής ποιότητας που σέβονται και αναβαθμίζουν το περιβάλλον διαβίωσης και επιτυγχάνουν υψηλές αποδόσεις των επενδύσεων για τους πελάτες μας.»

Η bbf: επιλέγει τοποθεσίες στρατηγικής σημασίας, σε αναπτυσσόμενες περιοχές με άμεση πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και υποδομές, καθώς και στο οδικό δίκτυο. Με στόχο να εξασφαλίσει στους αγοραστές ακινήτων υψηλότερη ποιότητα ζωής, τα οικιστικά έργα της bbf: προσφέρουν άνετη και ποιοτική διαβίωση με την παροχή προνομιακών εγκαταστάσεων όπως χώρους εκγύμνασης, κοινόχρηστες πισίνες, ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης και μεγάλους, ανοιχτούς χώρους πρασίνου.

Στα νέα οικιστικά έργα της bbf: συγκαταλέγονται το :fremont και το :ace, δύο σύγχρονα συγκροτήματα κατοικιών με ελεγχόμενη πρόσβαση και τη φιλοσοφία μιας πολυτελούς οικιστικής κοινότητας, στο Ζακάκι της Επαρχίας Λεμεσού. Στην ίδια φιλοσοφία κινείται και το :haven στην περιοχή Παλώδιας, ένα μοναδικό gated community που υπόσχεται να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των αγοραστών.

:fremont, Λεμεσός (bbf:)

:ace, Λεμεσός (bbf:)

Το :lake view στα Πολεμίδια και το :fortebello στον Άγιο Τύχωνα θα ξεχωρίσουν για την αρχιτεκτονική αρτιότητα, την καλαισθησία και την υψηλή ποιότητα κατασκευής – ενώ οι καταπράσινες εκτάσεις του :monville, στη Μονή, θα προσφέρουν ένα καταφύγιο ηρεμίας που συνδυάζει τη σύγχρονη αισθητική με την κλασική κομψότητα.

Το πλούσιο χαρτοφυλάκιο της bbf: περιλαμβάνει πολλά ακόμα εντυπωσιακά έργα, όπως το συγκρότημα διαμερισμάτων :the heritage στην Κάτω Πάφο. Πρόκειται για ένα κομψό αριστούργημα που ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2023 και αποτελείται από τριάντα ένα μοντέρνα διαμερίσματα εξαιρετικού σχεδιασμού.

:the heritage, Πάφος (bbf:)

Επιπλέον, κατά το τρίτο τρίμηνο του 2024, η bbf: αναμένεται να ολοκληρώσει την ανέγερση του νέου εμπορικού έργου της, του :summit, που ξεχωρίζει για τον πολύ μοντέρνο σχεδιασμό του. Το κτίριο βρίσκεται σε κεντρική οδό κάθετα της Λεωφόρου Μακαρίου στη Λεμεσό. Αποτελείται από πέντε πολυτελείς, μοντέρνους και λειτουργικούς ορόφους που μπορούν να στεγάσουν μικρού έως μέτριου μεγέθους εταιρείες.

:summit, Λεμεσός (bbf:)

Επισκεφθείτε τώρα το bbf.com και ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα του χαρτοφυλακίου της bbf:.

Μάθετε περισσότερα για τη bbf: και τα έργα της στο +357 (25) 315 300 ή στο info@bbf.com 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση