ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συννεφιασμένη Κυριακή με βροχές και πιθανότητα καταιγίδας

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήµερα, ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Μετά το µεσηµέρι, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα ανατολικά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν το απόγευµα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και τοπικά το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.


Εντυπωσιακοί και ορμητικοί χείμαρροι «κατέβηκαν» στα ορεινά (Pics, Vid)


Απόψε, θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται µετά το µεσηµέρι, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Το βράδυ της Τετάρτης αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, από τα δυτικά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X