ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδικές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Οι εργασίες θα εκτελούνται μεταξύ των ωρών 21:00 και 05:00

ΚΥΠΕ

Εργασίες συντήρησης και τοποθέτησης αγωγών νερού στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λεμεσού, ανακοίνωσε τη Δευτέρα το Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 1/11/2023 και την Πέμπτη 2/11/2023, μεταξύ των ωρών 21:00 και 05:00 θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης θυρών έκτακτης ανάγκης στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1) και στις δύο κατευθύνσεις, μεταξύ ΓΣΠ και συμβολής με αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας (Α2).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας για μήκος 500μ. περίπου (και στις δύο κατευθύνσεις) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις άλλες δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Εξάλλου, ανακοίνωσε ότι την περίοδο 1/11/2023 - 15/11/2023, στον δρόμο Γρηγόρη Αυξεντίου στην Αλάμπρα (υπόγεια διάβαση αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού - Α1), θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης αγωγών νερού, από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστή η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε τμήμα μήκους 50 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση προσωρινών φώτων τροχαίας.

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει επίσης ότι οι εργασίες κατασκευής φρεατίου και τοποθέτησης αγωγού που εκτελούνται από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων, στον δρόμο Πέρα Χωρίου προς Αναλυόντα παρά τον Κοτσιάτη (Ε102), οι οποίες αναμένονταν να ολοκληρωθούν την Τρίτη 31/10/2023, θα παραταθούν μέχρι και την Παρασκευή 10/11/2023.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστή η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε τμήμα μήκους 100 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση προσωρινών φώτων τροχαίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση