ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκ για το 5μηνο βρέφος - Οι πρώτες εξετάσεις δείχνουν βιασμό

«Πραγματικά είναι κάτι που μας έχει συγκλονίσει», είπε ο γιατρός Ευθύμιος Τσιβιτανίδης

Δυστυχώς το περιστατικό έχει επιβεβαιωθεί, το 5μηνο κοριτσάκι έχει υποστεί ρήξη παρθενικού υμένα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πραγματοποιήθηκαν εξειδικευμένες εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και ακολούθως μεταφέρθηκε στο παιδοχειρουργικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου.


Γρίπη Α' - Κύπρος - 12 νεκροί και 56 σοβαρά περιστατικά


Σε δηλώσεις του ο Βοηθός Δ/ντης της Παιδοχειρουργικής Κλινικής, Ευθύμιος Τσιβιτανίδης, είπε ότι όντως πρόκειται για ένα τραγικό και συγκλονιστικό γεγονός που πολύ σπάνια συναντά κάποιος στα ιατρικά χρονικά, να έχει βιαστεί δηλαδή να έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης ένα κοριτσάκι μόλις πέντε μηνών. «Πραγματικά είναι κάτι που μας έχει συγκλονίσει», είπε ο γιατρός. Όπως επισήμανε, το παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις έχει επιβεβαιωθεί αυτή η αποτρόπαια πράξη.


«Αγριεύει» σταδιακά ο καιρός - Πότε αναμένονται βροχές


Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, την καταγγελία έκανε η μητέρα του βρέφους με τις πρώτες υποψίες να στρέφονται στον πατέρα. Οι γιατροί (γυναικολόγος και παιδοχειρουργός) που διενήργησαν τις εξετάσεις διαπίστωσαν ευρήματα που συνάδουν με βιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του 5μηνου βρέφους συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας. Η διαδικασία διεξάχθηκε κεκλεισμένων των θυρών και το δικαστήριο διέταξε την πενθήμερη κράτησή του για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση