ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλλάζει ο καιρός - Πότε και που αναμένονται βροχές

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Το βράδυ: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 17 στα ανατολικά και νότια παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά το απόγευμα στα ανατολικά και νότια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα στα ανατολικά και νότια θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Εκτέλεση στην Αγία Νάπα: Στη δημοσιότητα το όνομα του θύματος


Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ, αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα ανατολικά θα καταστεί σταδιακά ταραγμένη.

Την Κυριακή ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα υπάρχουν διαστήματα με αίθριο καιρό αλλά και διαστήματα με αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο τη Δευτέρα και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Τρίτη, τα οποία είναι κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X