ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Lidl Food Academy κάνει μια στάση στη Λεμεσό με την LFA On The Go!

Η Lidl Κύπρου φέρνει ξανά τη γεύση του καλοκαιριού στην πόλη της Λεμεσού με την LFA Οn Τhe Go! Και αυτό το καλοκαίρι, στο κατάστημα Lidl Moυτταγιάκα στις 15 & 16 Ιουλίου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες, σεμινάρια Little Chefs για τους μικρούς μας σεφ και φυσικά το πολυαναμενόμενο Beer Garden με δροσιά και γεύσεις από τα Lidl.

Μαγειρικά show, γευσιγνωσία και διασκέδαση!

Σε αυτό το μοναδικό Σαββατοκύριακο, oι τυχεροί συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν μαγειρικά show και σεμινάρια από τον εξειδικευμένο σεφ της Lidl Food Academy με θεματικές τις Γεύσεις Αιγαίου και τη Μεξικάνικη Κουζίνα! Στο τέλος κάθε μαθήματος θα μπορούν να απολαύσουν τα πιάτα του σεφ, να κάνουν ερωτήσεις και να πάρουν τις συνταγές στο σπίτι.

Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα Little Chefs για την παρασκευή αγαπημένων τους γλυκών όπως το Τιραμισού Σοκολάτας και το Cheesecake!

Kαι φυσικά, και τις 2 βραδιές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παγωμένες μπύρες και νόστιμο bbq που θα τους μείνει αξέχαστο στο Beer Garden μας, στον ειδικά διαμορφωμένο κήπο του καταστήματος.

Πώς να λάβεις συμμετοχή;

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το κάθε event και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα της Lidl Food Academy ώστε να μπουν στην κλήρωση για μια διπλή πρόσκληση.

Δηλώστε συμμετοχή: www.lidlfoodacademy.com.cy/taste-the-summer-2023-limassol/

Το κοινό μπορεί να ενημερώνετε για όλες τις δράσεις της Lidl Food Academy ακολουθώντας τη και στα social media.

Facebook page: www.facebook.com/lfacyprus

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση