ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οpen air café στη Λάρνακα

Τα ωραιότερα καφέ της Λάρνακας για ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι

Θάλασσα, βόλτα στο κέντρο και στην παραλιακή και μετά καφεδάκι στα τραπεζάκια έξω. Τα ωραιότερα καφέ της Λάρνακας για ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι. 

Blend 
Q City Centre
Ατμόσφαιρα, στυλ, τραπεζάκια στον πεζόδρομο για ένα ελαφρύ σάντουιτς, γλυκά από το Debbies Cookies τα μεσημέρια και ποτά και κοκτέιλ όταν νυχτώνει με πλατό τυριών. Εκλεκτές ποικιλίες καφέ, εξαιρετικός εσπρέσο και σέρβις που θυμίζει καφέ στo Mιλάνο.

Edem's Yard
Καραολή και Δημητρίου 28
Στη μυστική αυλή του νέου Edem En Suites η σημασία στη λεπτομέρεια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και συγκεντρώνει δυνάμεις για να αναδειχτεί talk of the town. Φροντισμένη και πράσινη, με άσπρες ξύλινες πολυθρόνες και καλό κόσμο, η κάρτα ποντάρει στo brunch με 4-5 αλμυρά πιάτα με κρέας και αυγά, χωρίς να αδιαφορεί για τους χορτοφάγους. Νόστιμα pancakes και briose, granola παρφέ για πιο υγιεινές γεύσεις, μαζί με καφέδες, φρέσκους χυμούς και smoothies. Το απόγευμα ταιριάζει να πιείς ένα ice tea matcha με λεμόνι και δυόσμο. Από τα μέρη που αξίζει να περάσεις.

The Point  
Πλατεία Ερμού 
Δημοφιλές και παρεΐστικο, ξεκινάει με πρωινό, καφέδες και ροφήματα, συνεχίζει με ζεστά και κρύα πιάτα ελληνικά και μεσογειακά. Ανανεωμένο μενού από τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου. Ενδιαφέρουσα wine list με 50 και πλέον ετικέτες, μικρή επιλογή από μπίρες και ωραία cocktails στο bar. 

Δείτε τις υπόλοιπες επιλογές στο Wiz Urban Guide

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση

X