ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα dont's του καλοκαιριού

Τι πρέπει να τηρήσετε αυτό το καλοκαίρι

Είναι κάτι σαν κανόνες που δεν πρέπει να τους παραβείτε. Σας επισημαίνουμε 10 Donts που πρέπει να τηρήσετε αυτό το καλοκαίρι.

1. Πείτε όχι στα μικροσκοπικά μαγιό που σας κάνουν να φαίνεστε αστείοι και βγαλμένοι από ταινίες της δεκαετία του ’60. Προτιμήστε κάτι πιο διαχρονικό που να σας εκφράζει.

2. Αφήστε το cool look και φορέστε τα παπούτσια του μπάσκετ, μόνο εντός των γηπέδων.

3. Μείνετε μακριά από τα αμάνικα μπλουζάκια όσο γυμνασμένο και να είναι το σώμα σας! Είναι άκρως αντιαισθητικό.

4. Όσο αφορά την πετσέτα σου μην δούμε cartoon, γυμνές γυναίκες, γρήγορα αυτοκίνητα, άλογα, νησιά ή κάτι σε keep calm και τα γνωστά... Μία μονόχρωμη πετσέτα σε σκούρα απόχρωση ή μία με ρίγες θα ήταν ότι καλύτερο.

5. Άσε το τηγάνισμα για την κουζίνα και χαλάρωσε όσο είσαι στην παραλία χωρίς υπερβολές. Μην είσαι των άκρων και σε πιάνει ο βλακώδης ανδρισμός σου. Το αντηλιακό είναι για όλους ακόμη και για άντρες εκτός αν θέλεις να ροδοκοκκινίσεις!

6. Μην κοιτάς επίμονα τις γυναίκες που κάνουν μπάνιο topless, να ξέρεις δεν το κάνουν για σένα.

7. Άφησε τους “trendy” σταυρούς κρυμμένους σε ένα συρτάρι. Ένα ηχυρό όχι ακόμη και για την παραλία.

8. Μην είσαι αγενής με τους άγνωστους γύρω σου που μπορεί να σου κρύβουν τον ήλιο και να χαλάνε την ηλιοθεραπεία αλλά με τους κολλητούς σου που πετάνε σκουπίδια στην παραλία.

9. Καλό θα ήταν να μην κάνεις σαχλό flirting. Σκέψου καλά πριν μιλήσεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι απάντηση μπορεί να πάρεις. Αυτό ισχύει και εκτός παραλίας. Keep it in mind

10. Μην ξεχνάς, μακριά τα σκουπίδια από τις παραλίες και ειδικά τα πλαστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Style: Τελευταία Ενημέρωση

X
X