ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

HOMME Avenue: Ένας μοναδικός χώρος αισθητικής αφιερωμένος αποκλειστικά στους άνδρες

Όλες οι πληροφορίες

24news team

Εγκαίνια στo HOMME Avenue: Ένας μοναδικός χώρος Αισθητικής αφιερωμένος αποκλειστικά στους άνδρες δημιουργήθηκε στην πόλη της Λεμεσού καλώντας όλους τους άνδρες να αγκαλιάσουν την αλλαγή στον τρόπο που αντιλαμβάνονται την αυτοφροντίδα και να δώσουν προτεραιότητα στην υγεία του δέρματός τους!

Το Ινστιτούτο Ανδρικής Αισθητικής HOMME Avenue επαναπροσδιορίζει την ανδρική περιποίηση στη Λεμεσό. Οι εποχές που η περιποίηση του δέρματος και η αυτό-φροντίδα θεωρούνταν αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση έχουν περάσει. Στη Λεμεσό άνοιξε τις πόρτες του το HOMME Avenue, ένας χώρος αισθητικής σχεδιασμένος ειδικά για το ανδρικό κοινό, καθιστώντας την πόλη μοναδική όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή!

Αυτή τη γιορτινή περίοδο, το HOMME Avenue προσκαλεί τους άνδρες να επιδοθούν σε έναν νέο hobby σε ένα χώρο αφιερωμένο στις ανάγκες περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας τους. Στην καρδιά της Λεμεσού, το Ανδρικό Ινστιτούτο Αισθητικής HOMME Avenue προσφέρει ένα μοναδικό concept προσαρμοσμένο αποκλειστικά για άνδρες, προάγοντας την αυτοφροντίδα και βελτιώνοντας την εμφάνισή τους.



Το HOMME Avenue αποτελεί την υλοποίηση του επιχειρηματικού οράματος της κας Χριστιάνας Αριστείδου, η οποία ήθελε να δημιουργήσει τον απόλυτο προορισμό για άνδρες που αναζητούν μια ξεχωριστή εμπειρία αισθητικής περιποίησης. «Πιστεύουμε ότι κάθε άντρας αξίζει να δείχνει και να αισθάνεται καλύτερα. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε ένα φιλόξενο περιβάλλον όπου οι άνδρες μπορούν να εξερευνήσουν τις επιλογές περιποίησης της επιδερμίδας τους και να λαμβάνουν κορυφαίες θεραπείες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους", δηλώνει η Κα Αριστείδου, ο ιδρυτής του HOMME Avenue.

Καθώς ο σύγχρονος άνδρας συνειδητοποιεί όλο και περισσότερο τη σημασία της προσωπικής περιποίησης, το HOMME Avenue στοχεύει να προσφέρει ένα καταφύγιο όπου οι άνδρες μπορούν να αγκαλιάσουν το προσωπικό τους στυλ και να δώσουν προτεραιότητα στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας τους. Το ινστιτούτο διαθέτει μια ομάδα άρτια εκπαιδευμένων επαγγελματιών, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων που καλύπτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες του ανδρικού δέρματος.

Με εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσαρμόζονται αποκλειστικά στις ανδρικές ανάγκες και θεραπείες σχεδιασμένες ειδικά για το ανδρικό δέρμα, το HOMME Avenue είναι ένας πρωτοποριακός χώρος που συνδυάζει την ποιότητα, τον επαγγελματισμό και την αίσθηση της πολυτέλειας. Ακολουθείται μια σφαιρική προσέγγιση στην ανδρική περιποίηση, προσφέροντας εξατομικευμένες θεραπείες που αντιμετωπίζουν διάφορες δερματικές διαταραχές, όπως αντιγήρανση, υπερμελάγχρωση, ακμή, ευαίσθητο ξηρό δέρμα με τάση για ερυθρότητα και γενική υγεία του δέρματος. Από περιποιήσεις προσώπου και Skin Resurfacing έως θεραπείες με λέιζερ και θεραπείες σώματος, μανικιούρ-πεντικιούρ, κάθε υπηρεσία έχει σχεδιαστεί για να αναζωογονεί και να βελτιώνει τα φυσικά χαρακτηριστικά κάθε πελάτη. Στο χώρο υπάρχουν επίσης προϊόντα δερματικής φροντίδας για θεραπεία στο σπίτι σύμφωνα με την παρακολούθηση των ειδικών.

Η επίσημη έναρξη πραγματοποιήθηκε στις 16/11/23, όπου μετά τον αγιασμό του χώρου, δόθηκε ένα εντυπωσιακό κοκτέιλ πάρτι με μουσική από γνωστό DJ. Οι καλεσμένοι είχαν μεταξύ άλλων την ευκαιρία μιας Δωρεάν Δερμοανάλυσης με το υπερσύγχρονο διαγνωστικό Skin Scan μηχάνημα της pHformula που «διαβάζει» με λεπτομέρεια και σε βάθος τις ανάγκες και τις πιθανές διαταραχές της επιδερμίδας.
Παράλληλα οι καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στους εντυπωσιακούς και ζεστούς χώρους, ενώ ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες και τα μηχανήματα.

Πάνω από 100 άτομα παρευρέθησαν στο event, προσωπικότητες από όλη την Κύπρο, επιχειρηματίες, καθώς και ο Δήμαρχος της πόλης, ο οποίος χαιρέτισε το Νέο Ινστιτούτο ως μια πρωτοποριακή επιχειρηματική ιδέα, μια δυναμική προσθήκη που προάγει την αισθητική πολυτέλεια στην πόλη και σε όλη την περιοχή.

Η εταιρεία Ιατρικής Αισθητικής ResultMed, γνωστή για την εξειδίκευση και την άριστη ποιότητα που προσφέρει, είχε την τιμή να σχεδιάσει και να εξοπλίσει εξ' ολοκλήρου τον καινούργιο χώρο του HOMME Avenue. Χρησιμοποιώντας προϊόντα των φημισμένων εταιρειών @pHformula Cyprus και @Vagheggi Cyprus, η ποιότητα και η απόδοση είναι εγγυημένες. Με ενεργά δραστικά συστατικά και προηγμένη βιοτεχνολογία προσφέρουν βέλτιστα αποτελέσματα και απλοποιούν την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας

Θεραπείες και Προϊόντα Προσώπου
AGE με αντιρυτιδική και συσφικτική δράση
MELA για τις υπερμελαγχρώσεις
ACNE κατά της Ακμής
CR (Chronic Redness) για το ευαίσθητο δέρμα με τάση για ερυθρότητα
Καθαρισμός και οξυγονοθεραπεία
Αλλά και θεραπείες σώματος για αδυνάτισμα, σύσφιξη και μυϊκή ενδυνάμωση
Laser Αποτρίχωσης

Αγκαλιάστε την περίοδο των γιορτών, χαρίζοντας στον εαυτό σας ή για όσους αναζητούν ένα μοναδικό δώρο για τους ξεχωριστούς άντρες στη ζωή τους ανακαλύψτε το HOMME Avenue, στην κεντρικότερη λεωφόρο της πόλης, όπου η ανδρική αισθητική επαναπροσδιορίζεται και ανυψώνεται σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Ευχόμαστε στην κ. Christiana Aristidou υγεία και επιτυχίες για το HOMME Avenue, ενώ ευχαριστούμε θερμά την ResultMed και τις εταιρείες pHformula Cyprus και Vagheggi Cyprus για τη συνεργασία και τη στήριξή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, επικοινωνήστε με το HOMME Avenue και την κα Χριστιάνα Αριστείδου

Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου III 242- κατάστημα 4, 3105 Λεμεσός

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 70078282

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Style: Τελευταία Ενημέρωση