ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαβατήριο ζωής τα πυκνά γένια για τους άνδρες

«Διαβατήριο» για… ευκολότερη εύρεση εργασίας θεωρούνται στην εποχή μας τα πυκνά γένια

«Διαβατήριο» για… ευκολότερη εύρεση εργασίας θεωρούνται στην εποχή μας τα πυκνά γένια, που επανήλθαν στη μόδα καθώς οι νέοι άνδρες πιστεύουν ότι παράλληλα τους προσδίδουν αυτοπεποίθηση και ενισχύουν την αρρενωπότητα τους!

Αυτό αποδεικνύει η μεγάλη αύξηση εμφύτευσης γενιών , η οποία σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεθνούς Ένωσης Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS), σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα σε δυο χρόνια ξεπέρασε το 100% και από το1,5% το 2012 έφτασε το 3,7% το 2014, όλων των επεμβάσεων εμφύτευσης!

«Η νέα τάση για πυκνά γένια οδηγεί πολλούς άνδρες που ενδιαφέρονται για την εμφάνιση τους ,στην απόφαση να ενισχύσουν το μουστάκι τους , τα γένια τους, το μούσι και τις φαβορίτες τους» αναφέρει ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, διαπρεπής πλαστικός χειρουργός, επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics.

«Ταυτόχρονα σε πολλές περιπτώσεις η εμφύτευση γενιών χρησιμοποιείται για την κάλυψη τραύματος από έγκαυμα, ουλής η κάποιου άσχημου σημαδιού στο πρόσωπο . Επίσης αντιμετωπίζει τη συγγενή έλλειψη, για κληρονομικούς λόγους, τριχών στο πρόσωπο», συνέχισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Style: Τελευταία Ενημέρωση

X