ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τότο Βόλφ: «Η Ferrari έχει το γρηγορότερο αυτοκίνητο στο grid»

Από τότε που ξεκίνησε η «υβριδική εποχή» της Formula 1, κανείς δεν είχε απειλήσει τη Mercedes, μέχρι και φέτος

Μετά από τον αγώνα του Σπα, ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Mercedes στη Formula 1 βεβαιώθηκε, πως η Ferrari έχει ένα πλεονέκτημα ισχύος που της δίνει προβάδισμα.

Από τότε που ξεκίνησε η «υβριδική εποχή» της Formula 1, κανείς δεν είχε απειλήσει τη Mercedes, μέχρι και φέτος. Οι Ιταλοί της Ferrari έχουν κάνει φανταστική δουλειά στο αυτοκίνητό τους και έχουν καταφέρει να φτιάξουν ένα πολύ γρήγορο μονοθέσιο, που χτυπά στα ίσια τη Mercedes! Μάλιστα, ο Τότο Βολφ, επικεφαλής της Mercedes, πιστεύει ότι σε κάποιους τομείς, χάνουν από τη Ferrari αλλά και από άλλα μονοθέσια.

«Αναλύοντας τον αγώνα, είδαμε πολλά πράγματα. Συγκριτικά με τις Ferrari, τις Red Bull και τις Force India, το δικό μας μονοθέσιο φθείρει περισσότερο τα λάστιχά του. Επίσης, είδαμε ότι η Ferrari έχει και πλεονέκτημα στην ισχύ. Σε διάφορα σημεία της ευθείας μπορείς να το δεις αυτό και στην έξοδο της στροφής έχουν καλύτερη απόκριση από τον κινητήρα τους, συγκριτικά με εμάς. Οπότε, έχουν πλεονέκτημα και είναι οι γρηγορότεροι» είπε ο Τότο Βολφ.

Πηγή: gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
F1  |  Formula  |  Mercedes  |  Ferrari

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Η Alfa Romeo επέστρεψε στη F1

Η Alfa Romeo επέστρεψε στη F1

Η ιταλική εταιρεία θα συμμετέχει από φέτος αποκλειστικά με το όνομά της, αλλά το εργοστάσιό της θα παραμείνει στο Χίνβιλ ...
 |  AUTO
X