ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Συνελήφθη o... Shelby Mustang GT500

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε ο... Shelby Mustang GT500 Miller. Όχι δεν πρόκειται για κάποια ειδική έκδοση εν ονόματι Miller και πολύ σωστά διαβάσατε το άρθρο που υποδηλώνει το αρσενικό γένος.

Στο Αϊνταχο των Ηνωμένων Πολιτειών σημειώθηκε ένα αξιοπερίεργο γεγονός. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν έναν 29χρονο οδηγό, ο οποίος κατάγεται από το Αρκανσας, για τον συνήθη έλεγχο κατά τη διάρκεια του οποίου βρήκαν πως η άδεια οδήγησης είχε λήξει, δεν είχε επαρκή έγγραφα για να αποδείξει πως το αυτοκίνητο ήταν ασφαλισμένο και δεν φορούσε ζώνη.

Όλα καλά μέχρι εδώ και ίσως να έχετε αρχίσει να αναρωτιέστε τι το περίεργο μπορεί να έχει αυτή η ιστορία. Στο δια ταύτα, λοιπόν, όταν ήρθε η ώρα της σύλληψης του νεαρού οδηγού οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το όνομα του είναι Shelby Mustang GT500 Miller. Φανταστείτε μόνο πόσο petrolhead ήταν κάποιος από τους δύο γονείς που επέλεξε το όνομα του παιδιού να είναι ένα εκ των δημοφιλέστερων αμερικάνικων αυτοκινήτων.

Τέλος, σημειώνουμε πως αρκετοί Αμερικάνοι έχουν ονόματα δημοφιλών μοντέλων ή εταιρειών (π.χ. Dodge, Hemi, Ranger, Bentley κ.ο.κ.) ωστόσο είναι η πρώτη περίπτωση που άνθρωπος έχει λάβει την πλήρη ονομασία μοντέλου. Επίσης, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί το τι αυτοκίνητο οδηγούσε, σίγουρα δεν ήταν Shelby Mustang, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αμερικάνικου Τύπου.

Πηγή: Autotriti.gr

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X