ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ο Λεκλέρκ με τη Ferrari στην κορυφή των δοκιμών του Άμπου Ντάμπι

Κατάφερε να είναι γρηγορότερος από τον Σεμπάστιαν Φέτελ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Πολύ γρήγορος με το νέο του μονοθέσιο δείχνει ο Σαρλ Λεκλέρκ, που κατάφερε να ανέβει στην κορυφή των δοκιμών που γίνονται μετά τη λήξη της φετινής σεζόν.

Ο σκοπός των τεστ στο Άμπου Ντάμπι είναι η «γνωριμία» των ομάδων με τις γόμες ελαστικών που θα έχει η Pirelli το 2019 και να γίνουν οι απαραίτητες συγκρίσεις με αυτές του 2018. Παράλληλα οι οδηγοί πάνε στις ομάδες που θα συνεχίσουν για την επόμενη χρονιά και αυτό σημαίνει ότι ο Σαρλ Λεκλέρκ δεν βρίσκεται στο γκαράζ της Sauber αλλά σε αυτό της Ferrari!

Κατάφερε να είναι γρηγορότερος από τον Σεμπάστιαν Φέτελ αλλά και όλους τους υπόλοιπους που δοκίμασαν, όμως δεν είναι ένα απόλυτο ενδεικτικό ταχύτητας γιατί σε αυτού του είδους τις δοκιμές, η κορυφαία ταχύτητα δεν είναι το ζητούμενο.

Για παράδειγμα, ο χρόνος του Λεκλέρκ είναι κατά 1,7 δευτερόλεπτα πιο αργός, από το χρόνο που πέτυχε ο Λιούις Χάμιλτον πριν μερικές ημέρες στις κατατακτήριες δοκιμές, για το Γκραν Πρι που έγινε στην ίδια πίστα. Εκεί, οι ομάδες εστιάζουν περισσότερο σε άλλα πράγματα, όπως η αίσθηση από τα ελαστικά, ο τρόπος που φθείρονται κλπ.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Το εξωτικό BMW i8 Roadster

Το εξωτικό BMW i8 Roadster

Αποτελεί ένα από τα πλέον ξεχωριστά αυτοκίνητα της δεκαετίας που διανύουμε
24sports team
 |  AUTO
Αυτή είναι η νέα Porsche 911 (vid)

Αυτή είναι η νέα Porsche 911 (vid)

Υπάρχει για πρώτη φορά το σύστημα «Wet mode», που μέσω αισθητήρων ανιχνεύει το ύψος του νερού που υπάρχει στο δρόμο
24sports team
 |  AUTO