ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Κάθεται στο αναπηρικό, βλέπει τα βουνά και δακρύζει ο Σουμάχερ»

Συγκλονίζουν τα όσα γράφονται

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Άγνωστες ως τώρα πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Μίκαελ Σουμάχερ αποκαλύπτει το γαλλικό περιοδικό «Paris Match».

Μιλώντας στο «Paris Match» άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του (αναφέρονται ως συγγενείς) αποκαλύπτουν ότι μπορεί να σηκώνεται με βοήθεια από το κρεβάτι του... Και όχι μόνο αυτό.

«Όταν τον βάζουμε στο αναπηρικό καρότσι και τον πάμε κοντά στο παράθυρο ώστε να βλέπει το πανέμορφο θέαμα με τα βουνά και τη λίμνη, κάποιες φορές βάζει τα δάκρυα» λένε χαρακτηριστικά.

Φυσικοθεραπευτές, γιατροί, ειδικοί, περίπου 15 άτομα φροντίζουν τον «Σούμι» καθημερινά στην οικία του, στη Γενεύη. Είναι γνωστό ότι δεν μπορεί να μιλήσει και έχει απώλεια μνήμης.

Το ίδιο ρεπορτάζ του γαλλικού περιοδικού αναφέρει πληροφορίες και σχετικά με την αγορά της βίλας στη Μαγιόρκα (που ανήκε στον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ) για την οποία η Κορίνα Σουμάχερ έδωσε 30 εκατομμύρια ευρώ.

Παρά το γεγονός ότι είχε διαψευστεί πως πρόθεση της συζύγου του Γερμανού είναι η οικογένεια να μετακομίσει εκεί άμεσα, το «Paris Match» σημειώνει πως αυτό θα συμβεί τους προσεχούς μήνες καθώς η Κορίνα θεωρεί πως θα βοηθήσει πολύ την βελτίωση της κατάστασης του άνδρα της.

Η Μαγιόρκα είναι ένα μέρος πολύ γνώριμο στον Σουμάχερ, ο οποίος συνήθιζε να περνά εκεί μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στην πολυτελή οικία του μάνατζέρ του, Bίλι Βέμπερ.

Πηγή: sdna.gr

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X