ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η PRESTIGE VIP SERVICES και η VOLVO παρουσίασαν με τεράστια επιτυχία το “Blue Carpet Event: Luxury Reinvented”

Πρωτοπορώντας στο τομέα των VIP Υπηρεσιών και προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, η Prestige VIP Services συνδιοργάνωσε μαζί με τη VOLVO πριν από μερικές μέρες, το Blue Carpet, ένα event υψηλών προδιαγραφών το οποίο σχεδιάστηκε ως μία αισθητικά προηγμένη οπτική και ανεπανάληπτη εμπειρία. Το event διοργανώθηκε στο Santa Irene, ένας υπέροχος χώρος, ο οποίος εντυπωσίασε τους παρευρισκομένους οι οποίοι απόλαυσαν τη βραδιά κάτω από τα αστέρια. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η κα. Βαλεντίνα Πραστίτη η οποία είναι και η COO της Prestige Group.

Στο event παρουσιάστηκε μέρος του ανανεωμένου στόλου αυτοκινήτων της Prestige VIP Services καθώς και τα νέα αυτοκίνητα της Volvo. H όλη εκδήλωση προώθησε την πολυτέλεια και την τελειότητα της κάθε εμπειρίας ξεχωριστά, έννοιες συνυφασμένες με την πολύχρονη εμπειρία τόσο της Prestige VIP Services όσο και της VOLVO.

Στο event παρευρέθηκαν πέραν των 150 επίτιμων προσκεκλημένων, από τον τομέα του τουρισμού, των υπηρεσιών, της προώθησης επενδύσεων και της Κύπρου ως επιχειρηματικού κέντρου, τον τομέα των ακινήτων και ανάπτυξης γης καθώς και φίλοι και συνεργάτες της Prestige Group.

Το Blue Carpet Event διοργανώθηκε με τη σημαντική εμπειρία σπουδαίων υποστηρικτών, ο καθένας με πολύχρονη προσφορά και πείρα στον τομέα του. Συγκεκριμένα, οι υποστηρικτές της διοργάνωσης ήταν οι TechnoPro Ltd, Morzia By Haris Potsou, Lenia Haute Couture, Melina Lee, ModelPro Agency, French Depot, Agency, MC Digital Media Group, Sador Guide,French Depot, Tokio Restaurant, Bar and French Depot, τους οποίους και οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά για τη συμβολή τους στην επιτυχία του Blue Carpet Event. Η Prestige VIP Services φημίζεται για το ευρύ φάσμα υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που παρέχει, όπως ενοικίαση αυτοκινήτων πολυτελείας με ή χωρίς υπηρεσία chauffer, ιδιωτικών jet

και σκαφών, on-board catering και entertainment καθώς και διοργάνωση αποκλειστικών VIP εκδηλώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες της Prestige Group μπορείτε να επικοινωνήσετε
στο +357 25 322055, info@prestigecy.com .
www.prestigegroupcy.com  www.prestigecy.com

www.sport-fm.gr

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Πετάει η Hyundai… στην κυριολεξία!

Πετάει η Hyundai… στην κυριολεξία!

Η κορεάτικη φίρμα έχει παρουσιάσει ένα πρωτότυπο ιπτάμενο όχημα που χρησιμοποιείται για μετακινήσεις σε μεγαλουπόλεις
autokinito.com.cy
 |  AUTO