ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η McLaren «προξενεύει» τον Φαντόρν στην Toro Rosso

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο CEO της McLaren μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Στόφελ Φαντόρν, παρά το γεγονός ότι δεν τον προτίμησε για την επόμενη σεζόν και λέει ότι η Toro Rosso, θα πρέπει να σκεφτεί την περίπτωσή του σοβαρά.

Μια ημέρα μετά το Γκραν Πρι Ιταλίας στη Μόντσα, μάθαμε ότι ο Στόφελ Φαντόρν δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στη McLaren, επειδή η ομάδα προτίμησε τον Λάντο Νόρις. Ο CEO της McLaren όμως, Ζακ Μπράουν, λέει ότι ο Φαντόρν είναι ένας εξαιρετικός οδηγός και τον... προξενεύει στην Toro Rosso!

«Ο Στόφελ είναι ένας φανταστικός οδηγός, όμως θα έπρεπε να κοιτάξουμε την περίπτωση του Νόρις καθώς είναι ένας αυριανός σούπερ σταρ.Ο Στόφελ σε ένα διαφορετικό περιβάλλον θα ήταν άριστος, με ένα καλύτερο αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Θεωρώ πως είχαμε ένα ελλιπές μονοθέσιο τα τελευταία δύο χρόνια, κάποιος σαν τον Φερνάντο Αλόνσο όμως μπορεί να προσαρμοστεί γρηγορότερα, έχει την εμπειρία. Ο Στόφελ ήταν πολύ κοντά στον Φερνάντο, πολύ πιο κοντά του από ότι άλλοι teammates, όπως είχε πει και ο ίδιος ο Φερνάντο.

Επίσης, όταν έχεις έναν teammate όπως ο Αλόνσο, κερδίζεις σε εμπειρία, είναι ένας από τους καλύτερους εκεί έξω. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Στόφελ είναι οδηγός επίπεδου Formula 1 και αν ήμουν η Toro Rosso και είχα δύο κενές θέσεις, θα τον επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη» είπε ο Ζακ Μπράουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
F1

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X