ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

F1: Πότε παρουσιάζουν οι ομάδες τα νέα μονοθέσια του 2019

Όλες οι ομάδες της Formula 1, με εξαίρεση τις Williams και Haas, έχουν ανακοινώσει επίσημα, πότε θα κάνουν τα αποκαλυπτήρια των νέων αυτοκινήτων τους για την φετινή σεζόν

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 αρχίζει και παίρνει πλέον πιο συγκεκριμένη μορφή, καθώς οι ομάδες είναι έτοιμες να παρουσιάσουν τα νέα τους μονοθέσια.

Την αρχή θα κάνει η Haas αυτή την Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου, η οποία θα αποκαλύψει τα νέα χρώματα των αυτοκινήτων της για το 2019, πιθανότατα όμως πάνω στο περσινό μονοθέσιο. Η αμερικανική ομάδα θα έχει εφέτος ως βασικό χορηγό την εταιρεία Rich Energy, της οποίας η φερεγγυότητα αμφισβητήθηκε, όμως η Haas ξεκαθάρισε, ότι ανταποκρίνεται μέχρι τώρα απόλυτα στις οικονομικές υποχρεώσεις της.

Κατά τα άλλα, οι ομάδες έχουν ανακοινώσει τις ημερομηνίες παρουσίασης των φετινών αυτοκινήτων τους, μάλιστα η πρεμιέρα της Red Bull θα γίνει στις 13 Φεβρουαρίου και θα συμπέσει με εκείνη της Mercedes, αλλά και της Racing Point (πρώην Force India).

Η Ferrari θα ακολουθήσει δύο ημέρες αργότερα, ενώ ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας McLaren. Ουσιαστικά, οι μόνες ημερομηνίες που λείπουν είναι της Haas και της Williams.

Δείτε, πότε θα αποκαλύψουν οι ομάδες τα νέα τους μονοθέσια:

- Toro Rosso: 11 Φεβρουαρίου

- Renault: 12 Φεβρουαρίου

- Mercedes: 13 Φεβρουαρίου

- Red Bull: 13 Φεβρουαρίου

- Racing Point: 13 Φεβρουαρίου

- McLaren: 14 Φεβρουαρίου

- Ferrari: 15 Φεβρουαρίου

- Alfa Romeo Racing: 18 Φεβρουαρίου

- Ηaas: -

- Williams: -

 

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X